اهمیت مصرف روزانه اسید فولیک و ید در سه ماهه اول بارداری

بازدید: 10 بازدید

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، بر اهمیت مصرف روزانه اسید فولیک و ید در سه ماهه اول بارداری تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر رویا حسین‌زاده، به اهمیت ارزیابی تغذیه‌ای و تجویز مکمل‌های ضروری برای مادران باردار نیز اشاره کرد و گفت: در سه ماهه اول بارداری، تمامی مادران باید روزانه اسید فولیک و ید مصرف کنند و همچنین ویتامین دی نیز باید در برنامه غذایی آن‌ها گنجانده شود.

وی، به معاینه‌های اولیه و اندازه‌گیری قد و وزن مادران اشاره و تصریح کرد: این اقدامات به ارزیابی شاخص توده بدنی و شناسایی مشکلات احتمالی مانند فشار خون بالا کمک می‌کند.

دکتر حسین‌زاده همچنین بر ضرورت انجام آزمایش‌های معمول در سه ماهه اول بارداری تأکید کرد و اظهار داشت: این آزمایش‌ها به شناسایی مشکلاتی مانند کم‌کاری تیروئید و دیابت بارداری کمک می‌کند که می‌توانند خطر سقط جنین را افزایش دهند.

متخصص زنان و زایمان دانشگاه گفت: مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی به محض اطلاع از بارداری، نخستین و حیاتی‌ترین اقدام برای هر مادر است. این اقدام نه تنها به تشکیل پرونده پزشکی کمک می‌کند، بلکه سلامت مادر و جنین را در طول این دوره حساس تضمین می‌نماید.

وی، با تأکید بر اهمیت مراقبت‌های بهداشتی در دوران بارداری گفت: بررسی بارداری‌های قبلی، زایمان‌های گذشته و شناسایی ناهنجاری‌ها و رفتارهای پرخطر از مزایای مراجع به مراکز بهداشتی در دوران بارداری می باشد.

وی افزود: غربالگری اولیه برای شناسایی مصرف دخانیات، الکل و مواد مخدر در اولویت ارزیابی این دوران می باشد تا خطرات احتمالی برای جنین کاهش یابد.

دکتر حسین زاده، در پایان خاطرنشان کرد: مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی به‌موقع می‌تواند از بسیاری از مشکلات پیشگیری کند و سلامت مادر و نوزاد را تأمین نماید. به‌ویژه در دوران بارداری که هر روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند، آگاهی و اقدام به‌موقع می‌تواند زندگی‌ها را نجات دهد.

51 / 100
دسته بندی اخبار و وقایع
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت