بخش سوم
ساداتینژاد در دوره اول نمایندگی رادیو کاشان را راهاندازی کرد تا ضمن تحقق وعده خود از ابزار رسانهای آن برای پوشش اقدامات و اهداف خود بهره جوید. شیخ مهدی بصیرتی را در رأس شورای سیاسگذاری قرار داد.
همان که به عنوان رئیس هیأت نظارت وظیفه نظارت بر انتخابات کاشان را بر عهده گرفته بود. پس از آن به عنوان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کاشان منصوب شد.
اکنون نوبت فتح شورای اسلامی شهر کاشان، فرمانداری، شهرداری و سازمانها و ادارات بود تا به زعم او قدرت مدیریتی شهرستان را برای خدمت بیشتر به مردم و منطقه یک دست کند. در گام اول در چینش شورای اسلامی کاشان وارد شد.
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی که به عنوان جایگاه نظارتی خود اجازه ندارد در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا دخالت کند در نقض آشکار قانون یک تنه وارد این عرصه شد و ساز و کاری فراهم کرد تا افراد نزدیک به خود را در جایگاه شورای اسلامی شهر کاشان قرار دهد.
پاسخ این خوشخدمتی به اعضای شورای اسلامی کاشان، انتخاب شهردار کاشان از همکاران ایشان در دوران تصدی مسئولیت دانشگاه کاشان بود.
کسی که بومی منطقه نبود و سابقه حتی یک روز کار در شهرداری نداشت؛ انتخابی که زیاد دوام نیاورد و رابطه برخی از اعضای شورا و ساداتینژاد را شکرآب نمود!
نصب فرماندار کاشان فتح قلۀ دیگری از مدیران ارشد شهرستان بود که از دورۀ دولت روحانی شروع شد و در دولت رئیسی ادامه پیدا کرد.
وزیر کشور روحانی تحت فشار ساداتینژاد، «حمیدرضا مومنیان» فرماندار به ظاهر اصلاحطلب کاشان را برکنار و به اعتقاد بسیاری از صاحبنظران فرماندار بسیار ضعیف به نام «علیاکبر مرتضایی قهرودی» را بر این جایگاه گمارد.
به اعتقاد بسیاری از فعالین سیاسی و اجتماعی مرتضایی یکی از ضعیفترین فرماندارانی بود که فرمانداری کاشان از زمان پیدایش تا کنون به خود دیده است.
ساداتینژاد با تغییر دولت روحانی و آمدن دولت رئیسی قدرت بیشتری پیدا کرد و با هماهنگی وزیر کشور عذر مرتضایی را خواست و «محمد شریف زارعی» همکار دوران تصدی دانشگاه کاشان خود را بر این جایگاه نشاند تا به زعم او قافلۀ خدمت با سرعت بیشتری به کار خود ادامه دهد! او هم نه تنها از مدیران منطقه نبود سابقه یک روز کار حوزه اجرایی و ستادی را در کارنامه خود نداشت!
ادامه دارد….
مجید رفیعی برزکی فعال رسانه