برگزاری جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی کاشان

بازدید: 107 بازدید
برگزاری جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی کاشان

جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان به ریاست مهندس محمدی فشارکی فرماندار ویژه شهرستان کاشان و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولین در سالن جلسات دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.

فرماندار ویژه کاشان در این جلسه در خصوص لزوم اقدامات مناسب در زمینه تولید آرد و نان سالم در شهرستان و همکاری دستگاه‌های ذیربط جهت تحقق سند دانش بنیان امنیت غذایی و تغذیه تاکید نمود.

حمیدرضا محمدی فشارکی در ادامه خواستار تشدید بازرسی‌ها از صنوف مربوطه، همچنین نظارت مستمر بر جمع‌آوری شیر، کارخانجات لبنی و اجرای دستورالعمل عملیاتی از سوی ادارات و ارگان‌های مرتبط شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز ضمن خیرمقدم به فرماندار ویژه کاشان، با اشاره به اهمیت تولید آرد و نان کامل در کاشان، انتخاب چند نانوایی برتر در تولید نان سالم و معرفی به عنوان نانوایی نمونه را خواستار شد.

افزایش نظارت بر واحدهای تولید کننده آرد مورد تاکید قرار گرفت

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان بر لزوم افزایش نظارت به واحدهای تولیدکننده آرد تاکید کرد.

محمدرضا قاسمی در چهارمین جلسه کارگروه فرعی آرد و نان شهرستان کاشان گفت: باید بازرسی‌های بیشتری بر واحدهای تولید آرد و کیفیت‌بخشی به آرد تحویلی از طریق نظارت بر طرح اختلاط گندم در کارخانه، کنترل میزان سبوس آرد تحویلی به واحدها به تناسب رسته پخت، نظارت بیشتر اداره بهداشت و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بر نمونه آرد تحویلی و حتی‌الامکان گندم انجام شود.

وی، توزیع یک‌هزار و ۲۰۰ کیسه آرد در دهه اول محرم برای پخت تقریبی ۴۱۰ هزار قرص نان مصرفی هیئت‌های مذهبی را یادآور شد و افزود: این هیئت‌ها موفق به ثبت نام در سامانه نانینو شده‌ بودند که این مهم تا پایان ماه صفر نیز استمرار خواهد داشت.

در این نشست پس از بررسی مصوبات سومین جلسه کارگروه فرعی آرد و نان شهرستان کاشان به منظور تامین احتیاطی آرد در ایام و مناسبت‌های خاص مقادیری به صورت ترمیمی پیشنهاد کمیته کارشناسی منظور و تصویب شد.

وضعیت بازرسی‌ها، کیفیت خدمات ارائه شده نانوایان، میزان رضایت‌مندی مشتریان از نان واحدهای نانوایی، کیفیت آرد تحویلی و مشکلات گزارش شده در این خصوص در چهارمین جلسه کارگروه فرعی آرد و نان شهرستان مورد بحث و بررسی کارشناسی قرار گرفت.

️همچنین در این جلسه وضعیت تامین نان ایام محرم و صفر، تولید نان کامل توسط چند ‌نانوایی برتر، میزان سبوس آرد واحدهای نانوایی به تفکیک سنگک، تافتون و لواش، بررسی وضعیت گندم تحویلی به کارخانه و میزان خواب گندم به منظور بهبود کیفیت و ذخیره‌سازی گندم، میزان خرید گندم از شهرستان‌های اقماری، گزارش تامین آرد ایام گردشگری بررسی و تبادل نظر شد‌.

57 / 100
دسته بندی اخبار و وقایع
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت