معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان خبر داد:افزایش 33 درصدی بازرسی از واحدهای تولیدی و انبارهای نگهداری از مواد غذایی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کاشان در گفتگویی با اشاره به برنامههای اجرایی تحولی در این معاونت در سالهای اخیر عنوان کرد: معاونت غذا و دارو کاشان همسو با طرحهای سازمان، تحولاتی از جمله طرح ساماندهی نظام بازرسی و نظارت بر واحدهای تحت پوشش و تجهیز آزمایشگاه کنترل در راستای پایش محصولات غذایی، آرایشی و همچنین شرکت در طرح تحقیقاتی را تجربه کرده است.
دکتر محمداسماعیل شهابالدین از تشدید نظارت و بازرسی بر واحدها و مراکز تولیدی تحت پوشش خبر داد و اظهار کرد: تعداد بازرسی از واحدهای تولیدکننده و انبارهای نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش از سوی این معاونت افزایش 33 درصدی داشته است.
وی اضافه کرد: در زمینه نظارت بر واحدهای عرضهکننده لوازم آرایشی و بهداشتی سطح عرضه نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل آمارها افزایش 100 درصدی را نشان میدهد.
دکتر شهابالدین با بیان این که بررسی و صدور مجوز بهرهبرداری واحدهای تولیدی مواد غذایی از وظایف معاونت غذا و دارو به شمار میآید، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری مجوز بهره برداری 6 واحد تولیدکننده مواد غذایی توسط معاونت غذا و دارو صادر شده است.