تغذیه صحیح در ماه رمضان

بازدید: 71 بازدید
تغذیه صحیح در ماه رمضان

تغذیه صحیح در ماه رمضان؛ راهکارهایی برای حفظ سلامت روزه‌داران/ مصرف مواد غذایی از گروه‌های مختلف در این ایام

دکترای تخصصی تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در گفتگویی به بررسی راهکارهای تغذیه‌ای مؤثر برای روزه‌داران در ماه مبارک رمضان پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده اظهارداشت: تغذیه صحیح در این ایام می‌تواند نقش بسزایی در حفظ سلامت روزه‌داران داشته باشد.

وی گفت: مواد غذایی مصرفی باید از گروه‌های مختلف شامل سبزیجات، میوه‌ها، نان و غلات و فرآورده‌های پروتئینی تشکیل شود.

وی توصیه کرد: در این ماه، مصرف برخی گروه‌های غذایی مانند نان و غلات و همچنین چربی‌ها کاهش یابد، در حالی که باید بر مصرف میوه‌ها و سبزیجات افزوده شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین به تغییرات فصلی و کوتاه‌تر شدن روزها در ایام ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این تغییرات می‌تواند به روزه‌داران کمک کند تا راحت‌تر روزه بگیرند و از مزایای معنوی این فریضه الهی بهره‌مند شوند.

دکتر تقی‌زاده در ادامه به نکات تغذیه‌ای در زمان افطار اشاره و خاطرنشان کرد: بهتر است افطار را با یک لیوان آب گرم یا چای کم‌رنگ و چند دانه خرما آغاز کنیم.

وی توصیه کرد: از مصرف شیرینی‌های پرچرب مانند زولبیا و بامیه به دلیل قندهای ساده و اثرات منفی آن بر قند خون، به شدت پرهیز گردد.

دکتر تقی‌زاده، در مورد وعده سحری تصریح کرد: از حذف این وعده غذایی باید به شدت اجتناب شود، زیرا این کار می‌تواند منجر به افت قند خون و بروز مشکلات گوارشی شود.

وی توصیه کرد: در سحری از غذاهای کم‌چرب و غلات کامل استفاده شود تا انرژی لازم برای روزه‌داری تأمین گردد.

دکتر محسن تقی‌زاده در پایان گفت: توجه به مصرف آب در فاصله بین افطار تا سحری و انتخاب مواد غذایی سالم و مناسب می‌تواند به سلامت روزه‌داران کمک کرده و از بروز مشکلات گوارشی برای آنها جلوگیری کند.

63 / 100
دسته بندی اخبار و وقایع
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

ورود به سایت